Ontzorgen, maar dan ook echt….

doorQllect.nl

Ontzorgen, maar dan ook echt….

Het klinkt cliché, maar wanneer je als ondernemer binnen de organisatie bent ontdaan van het op papier versturen van facturen en de daaropvolgende herinneringen bij wantbetaling, dan mag je dat toch echt ontzorgen noemen.

Dus voor de debiteuren waarvan geen e-mailadres bekend is, maken wij het mogelijk om het versturen van papieren documenten vanuit onze software aan te leveren bij de postbezorger, die deze voor u print, inpakt en zal bezorgen op de bestemming wanneer u het wilt. Uiteraard met een bevestiging van de bezorging binnen onze software.

Qllect.nl maakt het binnenkort allemaal mogelijk.

Met Sandd is besproken hoe deze oplossing binnen onze software gerealiseerd kan worden en zien geen beperkingen om dit op korte termijn u aan te kunnen bieden. Houd onze website in de gaten voor de scherpe tarieven en wanneer het operationeel is.

Weer een slimme toevoeging aan de mogelijkheden van Qllect.nl om voor een veel beter credit management en debiteurenbeheer te zorgen.

Over de auteur

Qllect.nl administrator

Geef een reactie