Facturen met iDeal-link veel sneller betaald

doorQllect.nl

Facturen met iDeal-link veel sneller betaald

Een digitale factuur met de mogelijkheid om deze direct via iDeal te voldoen, wordt gemiddeld al binnen één week voldaan. Waarvan zeventig procent zelfs binnen 24 uur. Toch staat gemiddeld een factuur in Nederland nog altijd 36 dagen open.

Een rekening wel of niet betalen is steeds meer een kwestie van tijd en gemak. Steeds meer mensen gebruiken alleen nog maar hun mobiele telefoon voor de bankzaken.

Bijna alle facturen komen binnen per email, maar als je die niet direct betaald, is de kans groot dat je het vergeet.

Waarom iDeal dan intergreren in je debiteurenbeheer?
Met één klik zit uw klant in de app van de bank, en hoeft alleen maar de betaling goed te keuren. Alle zaken zoals betalingsreferentie, bankrekening, tenaamstelling en dergelijke zijn al geregeld.
Het betalen kan in 30 seconden gedaan zijn. Je ziet dus dat mensen dan veel eerder geneigd zijn om dat te doen, zolang je het maar makkelijk voor ze maakt.
Met Qllect.nl bied u standaard betaling via iDeal aan met het versturen van uw herinneringen en aanmaningen én in het online klantenportaal van uw klant.

Een ander bijkomend voordeel: door het automatiseren van uw debiteurenbeheer is het versturen van een herinnering of aanmaning een fluitje van een cent. Bijna twee derde van alle ondernemers doet hun debiteurenbeheer nog in Excel.
Veelal omdat de registratiemogelijkheden of het maatwerk instellen van hun debiteurenbeheer in hun boekhoudpakket minimaal zijn. Een tijdrovend karwei dus, dat ook nog eens foutgevoelig is en moeilijk op te volgen.
Minder tijd kwijt aan je debiteurenbeheer door het versturen van herinneringen te automatiseren, die dan ook nog eens veel sneller betaald worden. Wat wil je als ondernemer eigenlijk nog meer?
Meer weten over hoe u ook sneller betaald kan worden (en makkelijker uw debiteurenbeheer kunt inrichten)?

Bekijk direct de voordelen van Qllect.nl

Over de auteur

Qllect.nl administrator

Geef een reactie